Vitenskapelig vanning / flersesong / automatisk jordbruksdråpelinje

Vanningsdråper De tekniske egenskapene til dråpeanlegget er som følger: 1. Kontrollsystemet er stabilt og fungerer bekvemt. 2. Dripper Material er nytt materiale, som er holdbart nok til å bruke minst to år. 3. Vakuumvanntanken, og kjøleanordningen er alle vedta ...
Product description

Vanning drip linje

De tekniske egenskapene til drypp vanning linje er som følger;

1. Kontrollsystemet er stabilt og fungerer bekvemt.

2. Dripper Material er nytt materiale, som er holdbart nok til å bruke minst to år.

3. Vakuumvanntanken og kjøleanordningen er alle vedtatt teknologien for behandling av rustfritt stål for å gjøre dens nøyaktige mynt- og vakuumstabilitet mer stabil.

4. Dobbelt båndbånd med sin sterke trekkraft for å fungere jevnt, kan løphastigheten justeres synkront med produksjonshastigheten.

Med markedets etterspørsel vokser raskt, lanserte vi en serie kombinasjonsbokser for produksjonslinjen for vanning for å velge kunder. Dropplinjen er konstruert og testet for å stå opp for sterke kjemikalier, UV-stråling og skade som kan skyldes gårdsmateriell, noe som gir mange års bekymringsfri ytelse.


Hot Tags: Vitenskapelig vanning / flersesong / automatisk landbruk dråpe linje, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, engros, billig, lav pris
Beslektede produkter
Forespørsel

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co, Ltd Alle rettigheter reservert.Telefon: +86-22-63832001