High Speed Inner Dripper Round Inline Drip Irrigation Line

Dyprøringsrør med høy hastighet Strukturelle egenskaper til produksjonslinje 1, Automatisk gjenkjenningsdripper 2, Drippers leveringsanordning Stien er tegningsdannende av aluminiumslegering, som sikrer utjevning av høyhastighets levering av drippere, det er praktisk å endre slitasje .. .
Product description

High Speed Inner Dripper Round Inline Drip Irrigation Line


Strukturelle egenskaper av produksjonslinjen

1, Automatisk gjenkjenningsdripper

1

Arbeidsform

Pneumatisk sentrifugal

2

Gjenkjenningshastighet for drippere

1300 stk / min

3

Motors kraft for gjenkjenningsenhet

750W


2, Drippers levering enhet

Stien er tegningsdannende av aluminiumslegering, som sikrer utjevning av høyhastighetslevering av drippere, det er praktisk å bytte slitasjedelene.

Drippers leveringsstasjon: Vedtatt den importerte AC servomotoren, som sikrer stabiliteten til drippers levering.

Lastenheten styres av servo-systemet, noe som sikrer at dripperen opprettholder sitt innstillede rom i henhold til dreibar rørs omdreiningstid når som helst.

Med strukturelt robust design står opp til overgrep fra enkeltskrue ekstruder til vakuumformende kjølesystem og boresystem og visuell inspeksjonsanordning for å sikre dropplinjens høyhastighet og høy effekt. Lavprofil emitterdesign resulterer i redusert friksjonstap, noe som tillater lengre maksimum Laterale løp og mer kostnadseffektiv systemdesign. Dryppelinjen med energibesparelser på opptil 15%, lavere reguleringstrykk og redusert friksjonstap reduserer energibehovet opptil 15%.


Hot Tags: High Speed Inner Dripper Runde Inline Drip Irrigation Line, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, engros, billig, lav pris
Beslektede produkter
Forespørsel

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co, Ltd Alle rettigheter reservert.Telefon: +86-22-63832001